Home » AKTIE!

AcTIE!

INDIAN HEAD MASSAGE + MINI AYURVEDISCH CONSULT

VOOR € 20,00!!

Hoe werkt het?

Boek je een Indian Hoofd Massage vóór 1 april dan krijg je er een mini ayurvedisch consult kosteloos bij. Je krijgt voorafgaand aan onze afspraak een formulier/vragenlijst toegestuurd.  Deze mag je zo compleet mogelijk invullen en meenemen naar onze  massage afspraak. We zullen dit formulier samen doornemen en je krijgt dan ca. 1 week later een mini life style/voedingsadvies op basis van jou constitutie!

Wat is ayurveda?

Ayur = leven 

Veda = kennis

 

- De kennis van het leven -

 

Ayurveda is een eeuwenoude natuurlijke geneesmethode die ook in deze moderne tijd nog springlevend is. Ayurveda werkt met een diversiteit aan kruiden en mineralen, reinigende kuren, massages met speciale warme voedende oliën, lifestyle en voeding adviezen, yoga, meditatie, etc.  Ayurveda onderscheidt mensen met verschillende lichaamsconstituties, die bij eenzelfde klacht soms andere behandelingen behoeven.

Ayurveda heeft een diepgaande begrip van gezondheid en ziekte. Het doel is om het natuurlijke evenwicht te herstellen en gezondheid en welzijn te brengen aan de mens in zijn geheel, op geestelijk, lichamelijk en spiritueel niveau. Ayurveda is een holistische, preventieve geneeskunde. De behandelingsmethoden zijn aangepast aan de individuele cliënt, dat wil zeggen aan zijn of haar constitutie en achtergronden.