Home » Indian Head Massage

AYURVEDISCHE MASSAGE 

De Indian Head Massage ook wel "Champisage" genoemd, valt onder de Ayurvedische massages. Ayur is Sanskriet voor "leven" en Veda voor"wetenschap". Samen: de wetenschap van het leven. Het is een eeuwenoude massagetechniek en levenswijze waarvan de basis meer dan 5000 jaar geleden in India werd gelegd.

Ayurveda is de levenswijze die ernaar streeft lichaam en geest in balans te brengen.

De Ayurvedische massage stimuleert de doorbloeding en de uitscheiding van afvalstoffen, zodat deze gemakkelijker via de huid en de andere uitscheidingsorganen het lichaam kunnen verlaten.

Met de Indian Head Massage wordt er lichte druk uitgeoefend met de handen en vingers op de rug, nek schouders, armen hoofd en het gezicht. Dit wordt afgewisseld met strijkingen. Door de Indian Head Massage worden blokkades opgeheven. Deze blokkades manifesteren zich in de vorm van bijvoorbeeld hoofdpijn, een stijve nek, gespannen spieren in de rug en andere stressgerelateerde klachten. Deze massage werkt door in het hele lichaam en kalmeert zowel lichaam als geest.

Een Indian Head Massage kan de volgende effecten geven:

* je geest wordt helder

* geeft een vitaliserende werking

* zorgt voor ontspanning

* kalmeert lichaam en geest

Een Indian Head Massage wordt in principe zonder olie uitgevoerd maar indien gewenst kan ik gebruik maken van de olieën van DoTerra. 

Maak een Gratis Website met JouwWeb